Meer info?
Contacteer ons

Wonen in aan de zee is nog nooit zo aangenaam geweest.

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN IN SINT-IDESBALD ‘t ZOUT

Wenst u in alle rust en comfort wonen in een assistentiewoning aan zee. In het charmante Sint-Idesbald moet u niet verder zoeken. De erkende assistentiewoningen van ’t Zout combineren een uitmuntende afwerking en een kwalitatief dienstenpakket.

Maak vandaag nog een afsrpaak bij onze verhuurpartner.

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER VERHUUR

Interesse in deze buitenkans?

Continu vakantieplezier begint hier

De kust is dé plek voor senioren om op een vitale manier voluit van het leven te blijven genieten. In het charmante Sint-Idesbald bij Koksijde kan dat nog nét iets aangenamer dan elders aan zee. Wanneer u hier verblijft in een van de erkende assistentiewoningen van ’t Zout geniet u elke dag van een onbekommerd vakantiegevoel.

Deze residentie op mensenmaat biedt u het beste van het beste:

 • uitgepuurde moderne architectuur
 • subliem afgewerkte assistentiewoningen 
 • ruime terrassen 
 • fitnessruimte
 • publieke brasserie 
 • uitgebreid pakket van diensten-op-maat
 • nabijheid van centrum en transportmogelijkheden 
Meer info

IN SINT-IDESBALD KOMT ALLES TOT RUST… BEHALVE UW INVESTERING.

INVESTEREN IN ASSISTIEWONINGEN IN SINT-IDESBALD

Als u nu een assistentiewoning van ’t Zout aankoopt, speelt u gevat in op een van de meest uitgesproken demografische trends van vandaag. Meer en meer senioren willen in alle rust en comfort genieten van een assistentiewoning aan zee. Dat maakt van ’t Zout een investering die zekerheid combineert met een zeer aantrekkelijk potentieel.

8 argumenten waarom ’t Zout nu in uw vastgoedportfolio thuishoort:

 1. vraag is groter dan aanbod:
  • steeds meer senioren willen van hun tweede jeugd genieten aan de kust
  • er zijn slechts 9 assistentiewoningen per 1000 65-plussers in Koksijde (volgens studie Probis)
 2. fiscaal voordeel van erkende assistentiewoningen: slechts 12% btw
 3. geen onroerende voorheffing
 4. geen verhuurzorgen:
  • de verhuurdienst regelt alles van A tot Z
  • betrouwbaar en solvabel huurpubliek
 5. uw huurders worden in de watten gelegd: kwalitatief dienstenpakket, medische bijstand en extra faciliteiten (bijv. fitnessruimte)
 6. hoge afwerkingsgraad
 7. professionele uitbater: Time For Quality (T4Q)
 8. gedroomde ligging in de charmantste kustplaats, 200m van zee en centrum, tram en bus voor de deur

Opportuniteiten als 't Zout zijn schaars.

Vraag vandaag nog meer informatie over deze aantrekkelijke investering.

Meer info

’t zout & Sint-Idesbald

Het beste wat onze kust te bieden heeft

’t Zout is perfect gelegen. In Sint-Idesbald geniet u van natuur, cultuur en culinaire geneugten. 
De zee, het strand en de duinen bieden u elk uur, elke dag en elk seizoen een weergaloos decor om in te relaxen, wandelen, fietsen en genieten.

Met in de buurt tal van culturele trekpleisters zoals CasinoKoksijde, het Paul Delvaux Museum, het Abdijmuseum Ter Duinen en NAVIGO verveelt u zich geen moment. En ook wie graag shopt, weet in deze buurt waarheen. Koksijde bulkt van de gezellige boetieks en exclusieve winkels.
Foodies hebben in Sint-Idesbald en Koksijde keuze te over. Carnivoren laten zich verbluffen door de perfecte cuisson van een stukje West-Vlaams rood bij Carcasse of halen zelf hun kwaliteitsvlees bij Slagerij Dierendonck. Visliefhebbers genieten van vis en schaaldieren bij Julia of Mare Nostrum. En de zoetebekken? Die halen hun op bij patissier Stephan Destrooper. In Koksijde en Sint-Idesbald komen u en uw gasten nooit iets te kort. 

Bekijk plan

't zout in Sint-Idesbald

ARCHITECTURALE PAREL IN EEN BEELDIG DECOR

Deze foto’s geven u een impressie van ’t Zout en Sint-Idesbald. Om de aantrekkingskracht van het project en de charme van het kunstenaarsdorp-aan-zee optimaal te beleven raden we u een bezoek aan. Zo ervaart u zelf wat ’t Zout en zijn locatie zo bijzonder en prestigieus maakt. Maak een afspraak voor een bezoek aan de locatie van uw assistentiewoning(en).

Maak een afspraak

IMMOBEL, building the future since 1863…

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen dankzij de dynamische strategie ende inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg, Polen en sinds kort ook in Frankrijk). Vandaag telt de portefeuille meer dan 800,000 m² (exclusief Frankrijk) in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie: www.immobelgroup.com